La fira Home Tèxtils renova la seua imatge per la volta del sector a Fira València

No és un any qualsevol per a Home Tèxtils Premium by Textilhogar. L’única fira especialitzada al 100% en tèxtils per a la llar, tapisseria i decoració que se celebra al nostre país viurà un 2020 molt intens i que està marcat per la volta del sector a Fira València o la celebració aquest any dels 50 anys de la primera convocatòria de Textilhogar.

I és que del 22 al 25 del pròxim mes de setembre, Fira València acollirà una nova edició de Home Tèxtils Premium by Textilhogar, una edició que se celebrarà coincidint amb Fira Hàbitat València i que suposarà el retorn del sector tèxtil a Fira València després de cinc edicions a Madrid. La cita, a més, continuarà comptant amb l’impuls organitzatiu de la patronal tèxtil Ateval – Home Tèxtils From Spain.

Enguany se celebra una efemèride especial per al sector en general amb els 50 anys de la primera edició de la històrica Textilhogar. Molt ha transcorregut des que el 2 de febrer de 1970 i en les històriques instal·lacions de la Fira Mostrari Internacional de València se celebrara la primera edició de la Fira de Manufactures Tèxtils per a la Llar (Textilhogar), un certamen nascut amb l’impuls empresarial del sector i que ha dinamitzat i internacionalitzat la indústria al llarg del seu mig segle de trajectòria.

‘SENT EL TÈXTIL’
Es tracta, en definitiva, de dues fites que Home Tèxtils Premium by Textilhogar ha volgut reflectir en la nova imatge de campanya per a la cita de 2020, realitzada per l’agència creativa valenciana Trumbo Agency.

La presentació de la nova imatge de la fira marca l’inici de la campanya de promoció i comercialització. Moltes signatures han mostrat la seua convicció i aposta pel certamen i ja han confirmat la seua participació en la cita de setembre.

Foto: Les últimes edicions s’han celebrat a Madrid

Send this to a friend