FEDAC i empresaris de Cotes Baixes proposen dues rotondes en l’accés nord

L’Associació d’empresaris que conformen el polígon industrial de Cotes Baixes d’Alcoi, integrada en la Federació d’empreses de les comarques de l’Alcoià i El Comtat, FEDAC, en assemblea ordinària i per unanimitat, ha aprovat constituir-se com a Entitat Gestora de Modernització (EGM). És aquest un pas fonamental i ineludible per a optar a convertir-se en una Àrea Industrial Avançada, una figura recollida en la nova Llei d’Àrees empresarials de la Generalitat i que li revertirà importants beneficis fiscals, accés a subvencions i a reconeixements de qualitat.

En definitiva, millores substancials per a les empreses instal·lades i un reclam important per a convertir-se en un pol d’atracció industrial a les comarques centrals.

Els responsables del polígon i de FEDAC van aprofitar l’ocasió per a reivindicar novament la construcció d’una rotonda en l’entrada nord d’Alcoi que redirigisca l’accés al polígon de Cotes Baixes i distribuïsca el trànsit no industrial cap a l’interior de la ciutat. A més, des de l’Associació del Polígon de Cotes Baixes consideren molt interessant la construcció d’una segona rotonda a l’altura del McDonald’s-Family Cash que aportaria una segona porta d’entrada al polígon i descongestionaria el trànsit.

Des de l’Associació de Cotes Baixes i FEDAC van aprofitar la reunió a la qual va assistir el regidor d’Empresa Alberto Belda, per a sol·licitar-li millores en l’àrea industrial quan opten a les noves ajudes que concedeix anualment IVACE per als polígons. És el cas de senyalitzar correctament el carril bici que transita per la zona per a evitar accidents, sobretot quan entren i ixen camions de les empreses. També l’asfaltat entre els carrers A i B.

Send this to a friend