Teló Teatre dedicarà una obra a la Mare de Déu en la Mostra

L’agrupació Teló Teatre de Cocentaina ultima els preparatius per a la celebració de la Mostra de Teatre Amateur, un certamen que en 2020 arriba a l’edició número XXI i que està plenament consolidat dins de l’oferta cultural que ofereix la Vila Comtal en els mesos d’hivern.

El calendari de representacions s’allargarà durant tot el mes de febrer i les mateixes començaran el dissabte dia 8 amb la posada en escena del muntatge ‘Acte’, d’Ernesto Caballero, i que oferirà el propi grup de Teló Teatre a partir de les huit de la vesprada. A la setmana següent, el dissabte 15 de febrer, fins a Cocentaina els integrants de la companyia La Tarumba d’Alzira per a oferir l’obra titulada ‘Culpable’ de Sonia Cabrera.

Per la seua part el diumenge 16 de febrer, i amb el suport de la Seu Universitària de Cocentaina de la Universitat d’Alacant, els més xicotets podran gaudir a partir de les dotze del migdia d’una funció que oferirà Faula Teatre d’Alcoi i que rep el nom de ‘Alicia al país de les meravelles’ de Lewis Carrol.

Finalment la Mostra de Teatre acabarà el dissabte 22 de febrer amb l’obra ‘Trio Faraona’ que presentarà el grup Aiguamar Teatre procedent de la ciutat veïna de Gandia. Totes les funcions es desenvoluparan en el Centre Cultural El Teular a partir de les huit de la vesprada i les entrades es poden adquirir en la taquilla els dissabtes de 10 a 13 hores.

“Les localitats tenen un preu de deu euros i els socis podran disposar de dos d’elles amb un cost de huit euros. A més l’amfiteatre té un preu de 7 euros i hi ha possibilitat de comprar abonaments per a tot el mes al preu de 24 euros i la funció dels més xicotets serà amb entrada lliure. Esperem que la gent torne a donar el seu suport a una Mostra a la qual es van presentar 26 obres procedents de la Comunitat Valenciana i de les quals s’han seleccionat les que s’oferiran sobre l’escenari”, afirma el President de Teló Teatre; Saúl Santonja.

TELÓ TEATRE ES BOLCA AMB EL V CENTENARI DE LA MARETA
Indicar que el dissabte 29 de febrer Teló Teatre oferirà una obra dedicada a la Mare de Déu del Miracle en ocasió del V Centenari del miracle de la patrona contestana que està commemorant la Vila Comtal durant aquest any. La representació, amb guió original de Pablo León Vidal i direcció artística de Paco Insa, comptarà amb música original de Francisco Valor i l’acompanyament musical de la Colla Mal Passet així com de la cantant Berta Íñiguez.

El muntatge es podran veure en dues sessions, a les 18:30h i les 21:00h, i les entrades per al mateix estan ja a la venda en diversos establiments de la Vila Comtal que es poden consultar en el Facebook de Teló Teatre.

Foto: Teló Teatre va oferir un gran muntatge l’any passat en la Mostra

Send this to a friend