Col·lapse en Banyeres per a gaudir de la neu

Centenars de vehicles van col·lapsar els accessos a Banyeres durant el dissabte i el diumenge, especialment aquest últim, en un afany de veure o trepitjar neu. Les diferents vies per les quals és possible arribar fins al nucli urbà es van omplir de cotxes estacionats, així com zones com la del Poliesportiu, el parc Vila Rosario o fins i tot carrers del centre, que no donaven proveïment per a absorbir un nombre de vehicles tan quantiós.

Després de preguntar a alguns dels “turistes” va poder constatar-se procedència tan distant com diversa, confirmant-se presència de gent arribada des de poblacions de la Vega Baixa i de la Regió de Múrcia, així com de les províncies d’Alacant i València.

Trepitjar la neu, traure els trineus o fer un ninot de neu van constituir una oferta diferent a la que habitualment ofereix aquest municipi al llarg de qualsevol altre cap de setmana. I és que la neu, que va començar a caure el diumenge passat, està romanent en Banyeres durant molts dies i, per extensió, en les serres que envolten a la població.

Foto: Vehicles en l’accés a Banyeres per la carretera d’Alcoi

Send this to a friend