El MAF mostra la “sensibilitat” de les obres d’Antonio Pérez

L’art d’Antonio Pérez Jordá plena des de divendres passat a la vesprada la sala Fernando Cabrera del Museu Alcoià de la Festa (MAF) després de la inauguració de l’exposició ‘Antonio Pérez Jordá. La versatilitat de l’art’.

Aquesta mostra, vista ja per nombrosos assistents que no es van voler perdre la inauguració, fa un recorregut per la vida d’aquest alcoià, la passió del qual va ser dedicar gran part del seu temps a la creació artística, compresa des de diferents mitjans i llenguatges.

Destaca la sensibilitat d’aquest artista alcoià, qui a més, va ser autodidacta en totes aquelles disciplines per les quals la seua va interessar, i en la quals bolcava una gran il·lusió, tal com es reflecteixen en les obres exposades en el MAF.

INICIS ARTÍSTICS
Antonio Pérez Jordá va començar la seua formació artística en el taller de Jordá Miró, per a continuar després amb Rogelio Solroja i José Sellés.

Durant el seu aprenentatge, destacava especialment en el dibuix i en la pintura.
Les seues inquietuds li van portar també a ser un assidu col·laborador del periòdic ‘Ciutat’.

D’altra banda, alguns dels seus treballs van aparéixer en publicacions d’àmbit fester, i és que, els seus cartells anunciats de festes van ser molt destacats i reconeguts, tant, que va arribar a aconseguir el primer premi atorgat per l’Ajuntament d’Alcoi de 1963 a 1965.

Pérez també estava ficat en el món de la fotografia, tant que va arribar a ser un dels socis fundadors, el número 1 de la llista, de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana en 1957, i a més, va rebre diferents reconeixements i premis pel seu treball com a fotògraf.

Foto: Moment de la inauguració del divendres de l’exposició de les obres de l’artista alcoià | Aldemar

Send this to a friend