Quatre olis s’uneixen per a presentar la zona com a destinació d’oleoturisme

L’Associació Provincial de Turisme Alacant Interior ha estat present en Fitur els dies 23 i 24 de gener presentant, d’una banda, la guia gastronòmica i de turisme 2019-2020 i, per un altre, un projecte d’oleoturisme en el qual participen quatre signatures productores d’oli d’aquesta zona. Així mateix, durant Fitur 2020 s’ha donat a conéixer una nova edició de la Costa Blanca Challenge, organitzada per una empresa associada a Alacant Interior, a més de recollir, al costat de l’Ajuntament d’Alcoi, el premi SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions), per la realització de la fira i les jornades gastronòmiques.

De la guia s’han editat 5.000 unitats en paper i també està disponible per a descarregar en la pàgina web de l’Associació www.turismoalicanteinterior.com. La publicació consta de més de 150 pàgines a tot color amb informació sobre restaurants, allotjaments, serveis turístics i empreses associades a l’entitat.

La presidenta d’Alacant Interior, Indira Amaya, ha destacat l’aposta d’enguany per estar presents amb estand propi en la zona de producte de la Comunitat Valenciana, “hem presentat la guia i repartit els fulls de mà on es promociona a tots els associats, Fitur és un aparador per a les empreses fonamental, es fan contactes i s’han tancat projectes. Continuarem treballant”, assenyalava Amaya a l’hora de valorar la participació de l’entitat en el certamen.

El dijous, a més de presentar la guia es va dur a terme un tast d’olis amb Denominació d’Origen Alacant a càrrec d’Enrique Such, representant de l’oli Terrus. Aquesta signatura, al costat de Sotaroni, Travadell i Masia La Motai prenen part en el projecte d’oleoturisme que s’ha posat en marxa .

Foto: Tast d’olis realitzada en Fitur.

Send this to a friend