CD Alcoyano: Un altre partit de picar pedra

Al Deportivo li toca picar pedra per segona setmana. Si complicat va ser la visita fins a Aldaia per a enfrontar-se al Recambios Colón, no menys difícil es presenta el partit de demà (12 hores) a Sagunt en el Nou Camp de Morvedre enfront d’un rival en plena crisi d’identitat.

Els Romans, com es fan dir els de l’At. Saguntí, vénen de descarrilar a casa del cuer Benigànim, que li va endossar un escandalós 2-0 que ha provocat un cisma en el vestuari, amb el seu tècnic Beni Espinosa posant el càrrec a la disposició de la directiva, que no sols no ha acceptat la dimissió sinó que li ha proposat la renovació per un any.

Enmig de tota aqueixa discòrdia, amb l’equip sense guanyar en les cinc últimes jornades que han deixat l’At. Saguntí a huit punts del quart, arriba el Deportivo, qui tampoc es troba en el seu millor moment com es va poder veure a casa del Recanvis Colón, on va haver de tirar d’orgull per a arrapar un empat.

Els blanc-i-blaus viatgen amb baixes molt importants. Devesa no s’ha pogut recuperar de l’edema ossi que li va deixar fora a Aldaia i el cos tècnic prefereix no arriscar després de veure el bon rendiment que va oferir l’últim fitxatge, Mikel Solís, que va jugar d’inici amb tot just tres dies entrenant amb els seus nous companys.

Tampoc estarà Pablo Carbonell, en procés de recuperació, mentre que l’últim a ingressar en la infermeria ha sigut Juli, amb una microrotura muscular que li deixa en el dic sec per a les pròximes tres setmanes.

Tres absències molt significatives, bàsiques per a Vicente Parras, que en canvi recupera a Diakité després de la seua sanció, a més d’Óscar Díaz i Fran Machado que estaven lesionats. L’ivorià tornarà a formar parella en el doble pivote amb Jony Ñíguez i la gran novetat en l’onze serà el canterà Peidro, autor del gol de l’empat davant el Recanvis Colón, que amb la seua notable actuació de la segona part es va guanyar ser titular demà.

Foto: Óscar Díaz torna després de la seua lesió d’esquena.

Send this to a friend