L’Alcodiam tira l’ull en la Copa de la Princesa

Un mes després del seu últim partit a casa, l’Alcodiam torna a jugar aquesta nit com a local, en horari unificat, a les huit de la nit, enfront del Sant Just. I ho fa amb un doble objectiu, tancar la primera volta guanyant i amb la mirada posada en la classificació per a la Copa de la Princesa, la versió de la Copa del Rei de l’OK Plata, a la qual els de Lorenzo Pastor tenen opcions de ficar el cap, no massa, però algunes sí que tenen si es donen una sèrie de circumstàncies.

La brillant victòria dels blaugranes el dissabte en Alcobendas, remuntant un marcador advers en el tram final de partit, ha retornat la il·lusió a l’equip, que no sols ha aconseguit donar un colp d’efecte davant un rival directe, sinó que torna a somiar amb classificar-se per a la Copa de la Princesa, alguna cosa que semblava molt lluny no fa molt.

Es classifiquen els dos primers al final de la primera volta dels grups Sud i Nord de l’OK Lliga. Els campions tenen plaça assegurada, mentre que els dos segons depenen de l’equip amfitrió. Ara mateix, cap dels clubs implicats ha sol·licitat l’organització del torneig, en el qual tindrien plaça assegurada com a organitzadors, independentment de la seua classificació en la lliga.

En el grup Sud, en el qual milita l’Alcodiam, el Vendrell té ja plaça garantida. Queda per determinar qui ocuparà el segon lloc, per al qual opten tres equips, entre ells l’Alcodiam, que és tercer.

Foto: Pere Cañellas ve d’anotar dos gols i ja suma huit en aquesta lliga.

Send this to a friend