L’Unió Alcoiana Futbol Sala torna a guanyar després de sis jornades

L’Unió Alcoiana FS va evitar mals majors i després de sis jornades va tornar a retrobar-se amb la victòria després de derrotar com a local al Irefrank Elx A. Els celestes van haver de donar-li la volta al marcador i remuntar dos gols en contra en els primers quatre minuts en els quals els de Javi Silvestre van estar contra les cordes.

No obstant això tres gols en dos minuts van retornar la tranquil·litat i van permetre a l’Unió Alcoiana FS marxar-se al descans amb el marcador a favor. Van marcar Vicedo, Mauro Pastor i Dako.

La segona meitat va ser clarament local i els celestes no van donar opció al Irefrank que va veure com l’Unió Alcoiana FS aconseguia altres tres gols. Víctor va fer el 4-2 i el partit va acabar amb doblet de Tito. Amb aquesta victòria, els alcoians es prenen un respir i s’allunyen dels llocs de descens.

EL YE FAKY DERROTA Al NOVELDA
Per part seua, el Ye Faky va sumar una nova victòria per a consolidar el seu lideratge. Va derrotar 5-2 a casa al Rácing Novelda A. Sis dels set gols es van aconseguir en la segona part.

Cristian va obrir el compte abans del descans i en la segona part van marcar Pablo Pérez, Iván Verdú, Víctor Sánchez i en pròpia porteria.