La Universitat d’Alacant ja compta amb una Aula Universitària a Ibi

Ibi compta des de la setmana passada amb una oferta triple de la Universitat d’Alacant després de la inauguració de l’Aula Universitària en un acte celebrat en el Centre Cultural Salvador Miró en què el vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés, i la regidora d’Educació, Nuria Guillem, van descobrir la placa que identifica la nova extensió universitària.

Cortés va destacar que “la Universitat d’Alacant sempre ha estat present a Ibi. Compta amb el Museu de la Biodiversitat i també amb l’Estació Biològica de Torretes. El pas que hui donem demostra que des de la UA creiem a la ciutat i a la comarca a través de la nova aula universitària que aportarà tota l’oferta de la nostra universitat a partir d’ara també a Ibi”.

L’alcalde, que no va poder assistir a l’acte, va dedicar unes paraules a través de la tinenta d’alcalde, María José Herrero. Rafael Serralta es va referir a la inauguració de l’aula com “una satisfacció poder posar a la disposició de la ciutadania aquest tipus d’espais que fomenten la cultura, la formació i l’educació de qualitat. Espais que permeten l’intercanvi de coneixement acadèmic i que tindrà un gran acolliment en el municipi”.

Després del descobriment de la placa per part del vicerector de Cultura, Esports i Llengües de la UA, Carles Cortés, i la regidor delegada de l’àrea d’Educació, Nuria Guillem, va tindre lloc en el centre cultural un espectacle de dansa, ‘Cementeri de flors’, a càrrec de l’Aula de Dansa Contemporània de la Universitat d’Alacant.

Foto: Representants de la Universitat d’Alacant i l’ajuntament d’Ibi

Send this to a friend