El Santa Rosa Futbol Sala se situa líder després de guanyar al Joventut d’Elx B

El Santa Rosa és el nou líder del grup II de la Lliga Autonòmica després de guanyar 1-3 a casa del Joventut d’Elx B amb el qual estava igualat a punts en la segona posició.

Les de Juanjo Valls van controlar molt bé el partit des del primer minut, molt ordenades arrere i mostrant-se perilloses en atac. Després d’una ocasió fallada per Mónica en el minut 3, tres després Aitana es va anar per velocitat i va anotar el primer gol.

El guió del partit no va canviar i deu minuts després va arribar el segon, després d’una brillant acció individual de Tere que es va regatejar a tres rivals per a anotar el 0-2.
Les il·licitanes van estrényer en el tram final de la primera meitat però van entropessar davant la inspiració de la portera Zule, amb tres parades de molt de mèrit. En l’inici de la segona part va seguir la pressió per tota la pista de les il·licitanes sense que el marcador es moguera.

Les locals tenien la possessió però les ocasions eren del Santa Rosa que va poder fer el tercer. Va ser mancant nou minuts quan el Joventut d’Elx va decidir jugar amb portera-jugadora.

El Santa Rosa no sols va aconseguir aguantar l’estirada sinó que mancant tres minuts Aitana va fer el tercer des del seu propi camp després d’un robatori de pilota. Va ser mancant dos minuts i jugant elles de cinc quan les il·licitanes van aconseguir el seu únic gol en aquest partit.

Amb aquesta victòria, el Santa Rosa se situa al capdavant de la classificació amb 22 punts, 21 suma el Calp que va descansar aquesta jornada i comparteixen el tercer lloc Xaloc Alacant B i Joventut d’Elx amb 19.