L’Hoquei Club Cocentaina es classifica per a la fase d’ascens

El HC Cocentaina va aconseguir classificar-se per a la fase d’ascens a OK Plata després de la seua doble victòria a Sevilla davant l’Irlandeses (1-2) i el Claret (0-4).

Els de Cristian Santiago, que fa les funcions d’entrenador-jugador, van haver de sobreposar-se davant l’Irlandeses a un marcador en contra i a un rival que va vendre cara la seua derrota per a acabar guanyant en una pista molt complicada.

L’Irlandeses va marcar primer i el HC Cocentaina va aconseguir donar-li la volta en els últims deu minuts amb els gols del mateix Cristian Santiago i del juvenil Sergio, quan quedaven tres minuts per a la conclusió del xoc.

Amb menys sobresalts es va aconseguir el triomf davant el Claret l’endemà. En aquest partit Vicent Pastor va fer un gol i tres van ser obra de Cristian Santiago. Destacar les bones actuacions dels porters Dani i Jordi, que van jugar un partit cadascun.

Amb aquestes dues victòries, el HC Cocentaina avança al Cájar Granada i es col·loca segon amb un partit menys disputat. El Raspeig és líder i campió de grup amb tots els partits guanyats.

El HC Cocentaina rep aquest dissabte al CP Alhambra en el seu comiat de la primera fase com a local i encara li quedarà un últim partit, a casa del cuer Fuengirola malagueny, l’1 de febrer.