El temporal de pluja i neu es deixa notar ja a la comarca

banyeres_nevado_1.jpg

El temporal de pluja i neu anunciat per a la jornada de hui i la pròxima matinada es deixa notar ja a les nostres comarques, amb pluja generaralitzada i neu en alguns punts com Banyeres, on una capa de diversos centímetres cobreix els carrers.En altres termes municipals com L’Orxa, Benillup, Agres i Ibi també han vist caure els primers flocs de neu.

A Alcoi no en el nucli urbà, però sí en urbanitzacions com el Baradello Gelat està nevant. Davant la situació del temps, que ha provocat que hi haja una capa de gel en la carretera a la Font Roja, segons ha informat l’Ajuntament d’Alcoi, s’ha decidit tancar aquesta carretera per a evitar possibles incidents i garantir la seguretat de la ciutadania. No és l’única carretera afectada, l’autovia A-7 des del km 449 al km 459 (terme d’Ibi), presenta circulació irregular per presència de neu en la calçada i està prohibit el trànsit de camions en tots dos sentits. La situació és similar en l’A-31, l’autovia de Madrid, a l’altura de Villena.

Recordem que tant el Poliesportiu Municipal Francisco Laporta com la resta d’instal·lacions esportives municipals d’Alcoi estan tancades aquesta vesprada i que Muro ha suspés nombrosos actes de la *Fireta de Sant Antoni.

banyeres_nevado_1.jpg

Fotos: En *Banyeres la neu dificulta el trànsit de vehicles i de vianants. (Pedro Vilanova)

Consulta la predicció del temps en:

Advertisements

Send this to a friend