Llum verda per a acabar les obres de Els Clots

El barri de Els Clots veurà completada la seua reurbanització pròximament. Entre les actuacions a escometre figuren adequar el clavegueram i les canalitzacions d’aigua, al mateix temps que es remodelaran les voreres dels carrers per a millorar l’accessibilitat. Després d’una primera fase a la carrers Llibertat i Els Clots, ara serà el torn de la resta del barri. Més concretament, es veuran afectades els carrers Pintor Laporta, Pare Vitòria, i Llibertat.

La Mesa de Contractació ha aprovat recentment la classificació de les empreses que optaven a realitzar les obres: un total de set. Finalment, les obres han sigut adjudicades per un import de 132.385 euros. Recordar que les obres de la primera fase de renovació del clavegueram del barri van tindre un cost d’al voltant de 150.000 euros.

El clavegueram del barri de Els Clots era probablement una de les xarxes més antigues d’Alcoi, on mai s’havia actuat. La canalitzacions presentaven un important estat de deterioració en general, la qual cosa estava provocant fugides d’aigua residual en la calçada. A més, el paviment presentava clivelles, sots i xicotetes foradades.

D’altra banda, les voreres del barri eren molt estretes, limitant l’accessibilitat. Cal ressaltar que l’empresa també durà a terme la millora plantejada en l’annex del plec de condicions, que consisteix a asfaltar a més els trams de carrer Llibertat entre els carrers Oliver i Pare Vitòria, així com la reposició de les voreres d’aquest mateix tram.

L’edil d’Obres, Jordi Martínez, explica que “ens vam comprometre amb els veïns a reparar el clavegueram i les canalitzacions, que presentaven alguns problemes en ser tan antigues, per això continuem actuant per a millorar tots els barris”, recalca.

Foto: Obres durant la primera fase de reurbanització del barri.

Advertisements

Send this to a friend