L’evolució de la massa forestal del Parc Natural de la Font Roja a vista de dron

Per primera vegada es realitzarà un control i seguiment de l’evolució del bosc del Parc Natural de la Font Roja mitjançant les imatges que siguen preses amb un vol de dron, que després seran traspassades a un model en 3D.

Aquesta vista aèria començarà en un espai de 4 hectàrees segons detalla el president del Consell de Protecció del Parc Natural, Jordi Tormo, encara que el “objectiu és anar ampliant-lo”.

Les imatges preses per un dron de la Font Roja, que ofereixen una espectacular vista aèria, s’han emprat anteriorment per a la promoció del parc, però mai per a una fi com l’esmentat, que és el control de l’evolució de la massa forestal.

A pesar que encara no s’ha establit una data concreta, Tormo explica que es realitzaran diverses passades pel parc natural que mostren els avanços a principis d’enguany.

Aquesta mesura possibilitarà controlar l’evolució del bosc a vista d’ocell i conéixer els avanços que realitza la massa forestal en l’espai concretat per a l’inici del projecte, que va resultar de l’última reunió del Consell de Protecció del Parc Natural de la Font Roja.

Advertisements

Send this to a friend