Vicente Parras: “Li pose un notable alt a la nostra primera volta”

En ser preguntat en la roda de premsa després del partit contra el Intercity sobre la nota que li posaria a la primera volta del seu equip, Vicente Parras va assegurar que “un 10 no perquè sóc molt exigent, però sí un notable alt, vorejant el 9. Està molt bé el distintiu de campió d’hivern, però sóc molt ambiciós i el que vull és jugar el play-off i aconseguir l’ascens, aqueix és l’objectiu”, va explicar el tècnic blanc-i-blau, que a continuació va afegir que “vull continuar treballant, ser ambiciosos i polir totes aqueixes fallades que ens poden deixar fora en el play-off com els que hem comés en aqueixos deu minuts en els quals el Intercity ha marcat dos gols, que ens servisquen per a aprendre”.

A l’hora de valorar aspectes positius de la primera volta, Parres va parlar de l’afició i d’aqueixa connexió que hi ha hagut en molts moments en aquesta primera part de la temporada. “Hem recuperat la connexió amb l’afició, que és molt important, però sobretot observar que està molt satisfeta amb el que està veient. També m’ha encantat la manera de competir de l’equip, el futbol que ha fet, el voler continuar creixent, el seu caràcter i disciplina, veure a futbolistes amb una trajectòria d’escàndol en el futbol professional pujant-se per les parets quan entren al vestuari, això parla de l’ambició d’aquest equip i és una característica que hem de mantindre fins al final”.

LA DECLARACIÓ | “Hem recuperat la connexió amb l’afició, que és molt important, però sobretot observar que està molt satisfeta amb el que està veient”

De la part negativa, de la qual menys li ha agradat, el tècnic es va referir a la lectura dels partits. “Hem d’aconseguir controlar millor el ritme de les trobades, portar-los al terreny que més ens interessa, cosa que no sempre hem aconseguit, sobretot fora de casa, en la qual alguns rivals ens han tret de les nostres caselles i no hem tingut ritme de joc. Ací ens ha costat en alguns moments. Ser més contundents a l’hora de buidar, no fer-ho cap a unes posicions en les quals el rival pot iniciar una jugada i posar-nos en problemes”.

Vicente Parras també va parlar del partit que va servir per a tancar la primera volta. El tècnic il·licità va confessar que l’empat havia deixat cert regust agredolç en les files blanc-i-blaves. “Ens deixa cert sabor agredolç i la llàstima és que l’empat a dos no haguera arribat abans per a haver tingut més temps per a buscar el tercer. Davant hi ha hagut un equipazo, la qual cosa dóna més valor i més força al que estem fent. Estar a deu punts d’ells, parlen molt de la gran primera volta que hem realitzat. Ells han aconseguit donar-li la volta al partit en dues accions puntuals. El 1-2 amb el qual ens hem anat al descans no reflectia el que havia succeït en la primera part, on nosaltres havíem portat el pes del joc. En els primers vint minuts vam ser molt superiors a ells, vam tindre molta presència en el partit. Aqueixos dos errors que hem comés ens han de servir per a aprendre davant el que està per vindre”.

MÉS D’UN MES DE BAIXA
El tècnic va reconéixer que el Intercity havia exigit al seu equip com no ho havia fet ningú fins al moment. “S’ha vist un partit de categoria superior. Nosaltres hem pagat en excés aqueixos dos errors, però al marge d’aqueixes dues fallades l’equip l’he vist molt bé, molt sencer, molt intens, dominador i valore molt la gran primera volta que hem fet, quan hi ha hagut un segon tan bo com el Intercity”.

Poc amant de personalitzar, va tindre paraules d’elogi cap a Óscar Díaz pel gran partit realitzat. “Ha sigut d’una altra categoria. Ha estat espectacular, la seua complicitat amb Juli és de les quals fan que pagar una entrada valga la pena. Ha sigut una pena que al final David Torres l’haja caçat, en aquesta mena de jugades solen passar aqueixes coses”. Per cert, el madrileny va abandonar el camp en llitera i va acabar a l’hospital. Pateix una luxació en el muscle que li mantindrà un mes i mig en el dic sec.

Foto: Vicente Parras donant indicacions a l’equip en el primer temps enfront del Intercity | ALDEMAR

Send this to a friend