L’administració que va repartir la Grossa triplica la venda del Niño

Finalment les previsions s’han complit i la bona fortuna del Sorteig de Nadal, que va repartir 60 milions d’euros a Alcoi venent la Grossa, ha influït positivament de cara al del Niño, que se celebrarà demà. Les administracions consultades coincideixen que el premi ha animat les vendes en les últimes setmanes i algunes xifren l’increment en fins a un 2%.

També com era d’esperar, l’administració que va vendre el Primer Premi de Nadal, la nº3, situada al carrer Sant Tomàs, ha augmentat els seus clients de manera important des del passat 22 de desembre. De fet, calculen que han triplicat la venda habitual i asseguren que “des de l’endemà del sorteig de Nadal, no hem parat i les cues són contínues”, assegura Anabel Domínguez, venedora de l’administració agraciada.

I també la resta d’administracions de loteria de la ciutat han vist millorada la seua campanya gràcies a la sort de la Grossa. Carmen Sanus, propietària de la *nº2, situada en Alzamora, explica que ha tingut “molt bona venda” i creu que retornarà poca loteria. Enguany, a més, hui també romandran obertes les administracions durant tot el dia, efectuant la devolució dels desens sobrants a última hora de la vespra del sorteig.

Foto: Els responsables de l’administració agraciada amb la Grossa celebrant el premi. | ARXIU

Advertisements

Send this to a friend