El Campament dels somnis

El Preventori torna a convertir-se demà en el refugi de Melcior, Gaspar i Baltasar, i per cinqué any consecutiu, el Campament Reial es pot visitar gràcies a la iniciativa impulsada per l’Associació Cultural Samarita.

Des de l’encesa de la fila de fogueres d’aquesta nit, la il·lusió i els somnis arriben al Preventori després de l’anunci de l’Ambaixador Reial i la recollida de cartes dels xiquets, i no tan xiquets.

El gran acolliment del Campament dels somnis s’ha tornat a repetir enguany amb l’esgotament de les entrades online en tot just minuts i les cues de cinc hores per a comprar-les en el Mercat de Nadal a principis del mes de desembre. A més, enguany, com a novetat, es vendran 700 entrades demà, en el propi Campament, per als torns de les 8, 8’30 i 9 hores. La mitjana de visitants està fixada en 8.000, no obstant això, l’any passat es van aconseguir els 15.000.

En total es vendran 7.000 entrades, de les quals, 4.600 són per a acudir a peu i la resta amb autobús, per al que hi ha programats 42 serveis que arrancaran a les 8 del matí, mentre que l’últim està previst a les 13’30 hores.

Enguany tot el desplegament estarà reunit en un sol campament, que comptarà amb la coordinació i organització de mig centenar de persones, membres de l’Associació Cultural Samarita, a més de molts voluntaris i més de 70 patges.

Foto: Els xiquets són els grans protagonistes d’aquestes jornades tan màgiques.

Advertisements

Send this to a friend