CD Alcoyano: Duel d’aspirants per a començar

Bé comença l’any per al Deportivo. Per a començar, res menys que duel d’aspirants per a obrir boca. L’Intercity, segon classificat, visita aquesta vesprada (16,30 hores) el Collao, partit amb el qual els blanc-i-blaus posaran forrellat a la primera volta.

La irrupció de l’empresari tecnològic Salvador Martí ha canviat la cara en dos anys a un club l’origen del qual és el CD Sant Joan. De la seua mà, ha aconseguit dos ascensos consecutius, de Primera Regional a Preferent i de Preferent a Tercera després de superar a Utiel i Onda en la fase d’ascens.

Aquesta temporada camina directe a la recerca del seu tercer ascens consecutiu. Amb un pressupost superior al milió d’euros, a més del primer equip, compta amb un equip femení, dues filials (Rácing Sant Gabriel i Calvari Benidorm) i dos equips per categoria en la base, fins a totalitzar 400 jugadors.

El club va posar en marxa aquest passat estiu un procés d’inversió col·lectiva a través del ‘equity micromecenatge’, un tipus de finançament alternatiu en el qual els inversors aporten diners a canvi d’unes participacions que en el futur els permetrà ser accionistes, una vegada que l’entitat siga reconeguda com a societat anònima esportiva.

AMB L’ONCE DE GALA

L’Alcoyano, per part seua, ha tractat de blindar-se de possibles espies i les dues últimes sessions d’entrenaments les va fer a porta tancada. Tornen José Juan i Rubén Garcés. Els dos seran titulars en lloc de Natxo Faus i Chato, que és l’únic lesionat. Tot apunta al fet que el Deportivo jugue amb el seu onze de gala i Pau Franch esperant a la segona meitat per a tindre una altra vegada minuts.

Foto: Rubén Garcés tornarà a l’eix de la saga després d’un mes lesionat.

Send this to a friend