‘El repte dels 21 dies’ per a canviar els hàbits dels propietaris de mascotes

La campanya alcoiana titulada ‘El repte dels 21 dies’, centrada en canviar els hàbits dels propietaris de mascotes per a facilitar la convivència i millorar la higiene dels carrers, ha sigut presentada en un congrés de benestar animal celebrat a Aldaia com a exemple de bones pràctiques per a la resta d’ajuntaments participants. Cal recordar que aquesta campanya, dissenyada per l’agència Panda Creatiu, va ser posada en marxa fa un any pel departament de Salut Pública de l’Ajuntament d’Alcoi.

Durant el transcurs del Congrés, on es van reunir més de 170 representants de l’administració local, professionals de veterinària, personal de l’àmbit universitari i, associacions animalistes, es va aprofundir en etologia i la ciència del comportament animal, així com models d’èxit i bones pràctiques en matèria de gestió del benestar dels animals de companyia.

D’aquesta forma, un projecte que naix d’una jove empresa ara podrà expandir-se i treballar en altres ciutats on es repeteix la mateixa problemàtica de l’orina dels gossos i els excrements abandonats en la via pública pels propietaris.

Foto: Hermes Vélez, de l’agència creadora de la campanya, va ser l’encarregat de presentar-la als assistents

Send this to a friend