Més de 800 inscrits per a l’última cita de l’any

S’ha tornat a demostrar que la Sant Silvestre Alcoiana no és una cita més en el calendari esportiu local, que és una prova que agrada i que cada edició creix el nombre d’adeptes que vol acomiadar l’any d’una manera divertida i fent-se envoltar de la família o d’amics. De nou la xifra de participants ha tornat a augmentar i són més de huit-cents els runners de la nostra ciutat que demà, dia 31, es calçaran les sabatilles amb el propòsit de passar una estona agradable fent esport abans de la nit més absurda i alegre de l’any. En concret, les inscripcions es van tancar amb 864 participants, sèniors i xiquets, que participaran en les diferents carreres que s’han preparat per als més xicotets, que també podran gaudir d’aquesta festa esportiva amb proves adaptades a cada edat en el Passeig de Cervantes.

Entre els inscrits hi ha una majoria de participació local, però també es compta amb participants vinguts des de diferents punts de la Comunitat i d’altres llocs de la geografia nacional com Madrid, Gijón, Badalona, Ponferrada, Palma, Oviedo o Las Palmas, a més d’haver-hi inscrits d’Anglaterra i de França.

La XIV Sant Silvestre Alcoiana començarà a les 16,30 hores amb la carrera dels més xicotets, amb medalles per a tots i sortejos de regals infantils. Per a hora i mitja després, tindre lloc el plat fort de la vesprada, amb la prova sènior a partir de les sis des del Passeig de Cervantes.

Aquells que vinguen disfressats –que són una majoria–, entraran en el sorteig a les millors disfresses. També en la prova sènior hi haurà sorteig de regals. Els que ahir a la vesprada no van recollir el dorsal en el Centre Comercial Alzamora, ho podran fer aquest matí –d’11 a 14 hores– o en la mateixa eixida, des de les 16 hores fins a mitja hora abans d’iniciar-se la prova. El recorregut eixirà des del Passeig de Cervantes i finalitzarà en el mateix punt de partida.

Send this to a friend