El PP proposa crear una web sobre entitats solidàries

El Partit Popular proposarà en el pròxim ple la creació de ‘Alcoi solidari’, una pàgina web que de conéixer les entitats solidàries que hi ha a la ciutat per a poder explicar la seua labor i que les persones que necessiten ajudes tinguen una espècie de directori i sàpien a on acudir.

La intenció és que aquesta web aglutine a totes les entitats de l’àmbit soci-sanitari d’Alcoi, i que actualment compten amb persones que, de manera voluntària o professional, ofereixen el seu suport.

La regidora del PP, Amalia Payá, considera que aquesta pàgina “pot convertir-se en una eina de sensibilització i captació de voluntaris”, a més de “complementar la promoció que la Trobada Solidària fa d’aquestes associacions, d’una manera més accessible i durant tots els dies de l’any”. Payá destaca la importància d’aquestes entitats, ja que afirma que “fins i tot arriben on l’administració pública no pot”.

Foto: Totes les associacions d’Alcoi es reuneixen durant una Trobada Solidària per a donar visibilitat a les seues accions | Arxiu

Advertisements

Send this to a friend