CFC Alcoi i Alcoià, guanyadors del Trofeu Campus David Porras

3_web-2.jpg

CFC Ciutat Alcoi i Alcoià van ser els guanyadors de la segona edició del Trofeu Campus David Porras&Esport Nadal, celebrat en el matí del divendres en el camp núm. 1 del Serpis amb la participació de tots els equips i escoles del futbol local i escolar més la presència d’Alcoià i del CFC Ciutat Alcoi. A diferència de l’any passat, que no va tindre caràcter competitiu, en aquesta edició sí que va haver-hi guanyadors tant en la categoria benjamí com en l’aleví, encara que la primera premissa del torneig és generar cordialitat i respecte entre els participants i que els xiquets participants gaudisquen de l’esdeveniment, imperant l’educació esportiva i l’enteniment. En la categoria benjamí es van formar dos grups, accedint els dos primers a la semifinal. En alevins, es van completar quatre grups, classificant-se el campió de cadascun d’ells.

En la categoria aleví es va proclamar campió el CFC Ciutat Alcoi després de derrotar en els penals a l’Alcoià. Al final del temps reglamentari es va arribar amb empat a quatre i en el torn de penals es van imposar els rojinegres per 2-1. En semifinals van derrotar a un gran Muro després de remunten un 0-1 i acabar guanyant per 3-1.

3_web-2.jpg

En l’altra semifinal també va haver-hi remuntada. La Salle va donar la cara fins al final però no va poder amb el físic de l’Alcoià, que va acabar guanyant 4-1.

Pel que respecta a la categoria benjamí, l’Alcoià es va emportar la victòria després de derrotar al Albaidense. També ací va haver-hi llançaments de penal per a decidir el guanyador. El partit va acabar amb empat a dos i en el torn de penals l’Alcoià es va imposar per 6-5, mantenint-se l’emoció fins al final.

En semifinals, el Albaidense va derrotar 4-0 al Sant Roque mentre que l’Alcoià es va imposar 3-1 a La Salle. Al llarg del matí es van veure bons partits, alguns molt renyits, amb el que va augmentar l’emoció i l’interés, però sobretot destacar l’esportivitat.

Foto: El torneig es va desenvolupar en les categories Benjamí i Aleví | XAVI TEROL

Send this to a friend