El Campus entrega els ‘Premis Solidaris 2019’

El teatre del col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer ha albergat enguany, per primera vegada, el tradicional concert de Nadal del Campus d’Alcoi de la UPV.

Durant l’acte també es va fer lliurament dels ‘Premis Solidaris 2019’, els quals han reconegut la labor de la Fundació Novaterra i de l’estudiant del Grau en Enginyeria Elèctrica, Karen Camero.

En primer lloc, en el concert van participar més de 50 persones de l’Agrupació Musical de la EPSA i del Cor de la Universitat Sènior i la EPSA, els qui van interpretar tres i cinc peces respectivament, de manera individual, i de manera conjunta, el Cor i l’Agrupació Musical van representar la Cavalcada Real, un conjunt de nadales, alguns, genuïns del Nadal Alcoià.

PREMIS SOLIDARIS
Quant als ‘Premis Solidaris 2019’, Karen Camero va participar l’any passat en accions de Voluntariat Social, com per exemple, la d’impartir formació informàtica a persones de la tercera edat. A més, Camero va despertar la iniciativa de crear una Germanor a l’Escola, sota el nom ‘Kappa Lambda’, dirigida principalment a dones lluitadores i independents, i que busca fomentar els llaços d’amistat.

D’altra banda, i respecte a la Fundació Novaterra, s’ha destacat els 25 anys que porta dedicant-se al foment i la creació d’ocupació per a persones en risc d’exclusió social. Novaterra ofereix itineraris de formació personal i a més, les seues empreses sostenibles i solidàries serveixen d’empenyiment perquè les persones més desfavorides troben noves oportunitats d’ocupació. Novaterra comparteix des de fa dos anys les seues eines i metodologia amb la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat.

Foto: Un moment del concert de Nadal del Campus

Send this to a friend