L’Amateur del CFC Ciutat Alcoi va meréixer haver aconseguit el triomf

L’Amateur no va poder acomiadar l’any amb una victòria com era el seu desig i es va haver de conformar amb l’empat a dos enfront del Xeraco, un resultat injust posat que els de José Juan González van meréixer emportar-se el triomf.

El partit va començar amb una clara ocasió generada per Álex Rodríguez, nou fitxatge roig i negre, que després de regatejar-se al porter, la defensa va traure la pilota quan Diego arribava només per a espentar la pilota. El que són les coses, tres minuts després, en el 5, un centre-xut visitant sorprenia a David i el Xeraco s’avançava. L’Amateur no va baixar els braços, Álex, que va ser un malson tot el partit, va fer lluir-se al porter. Després l’ocasió va ser per a Diego, però el marcador no es va moure fins al cap del descans. Va ser res més començar la segona part, quan Diego aconseguia la igualada en el minut 50.

En el 60, després d’una acció de llest d’Álex, aconsegueix el 2-1. A partir de llavors el partit es va obrir, l’Amateur va tindre ocasions per a aconseguir el tercer, també el desgast va acabar passant factura, fins que en el minut 77, de nou una altra desafortunada acció després d’un tir des de fora de l’àrea, la pilota va pegar en un defensa i va acabar entrant. Ni així es va baixar els braços. En el 85 Iván Ceballos va estavellar una pilota en el travesser i en el 89, Sergi Tomás fallava una ocasió davant del porter.

L’Amateur va acabar jugant amb quatre juvenils: Frankilin, que va disputar tot el xoc, Carlos Seguí, Sergi Sirvent i Sergi Tomás.