El ECO-Dimoni obri els seus horitzons a Austràlia

L’equip ECO-Dimoni de l’IES Cotes Baixes ha obert els seus horitzons a coneixements i camps nous en la seua visita a Austràlia, a la carrera més important a nivell mundial de vehicles solars, la ‘World Solar Challenge’.

La presència a Austràlia de els professors Juan Antonio Gómez i Enrique García, els ha servit per a contactar amb els equips més rellevants de la competició de cara a traçar nous objectius i establir futures col·laboracions i intercanvis de coneixements.

En paraules de García, “l’experiència ha sigut indescriptible, sens dubte un gran impuls perquè el nostre equip puga continuar creixent i puga obrir nous horitzons”, a més, el docent de Cotes Baixes, assegura que aquesta experiència els servirà per a proposar “noves metes” i que “aconseguir sinergies a nivell de coneixements i d’altres equips és, sens dubte, la millor retroalimentació per a obrir noves vies i projectes”.

En aquesta carrera, similar a un París-Dakar, els vehicles participants recorren els 3.200 quilòmetres que separen les ciutats Darwin i Adelaida alimentats exclusivament per energia fotovoltaica, a una velocitat pròxima als 90 km/h.

Des del centre educatiu s’assenyala que aquesta experiència també reobrirà la investigació en mobilitat sostenible impulsada per energia solar, la qual cosa pot suposar desenvolupar iniciatives similars a nivell educatiu a Espanya.

D’altra banda, el ECO-Dimoni ha acudit recentment a una carrera d’exhibició dins del projecte acadèmic de la Universitat de Múrcia 17ODSSESIONES, relacionada amb el desenvolupament sostenible sota els objectius de l’ONU.

Foto: Membres del ECO-Dimoni en la seua visita a Austràlia

Advertisements

Send this to a friend