La sèrie ‘Acacias 38’ de Miquel Peidro, aconsegueix el premi MiM

La serie Acacias 38, de la qual és coordinador de guions l’alcoià Miquel Peidro, ha obtingut el guardó a la millor sèrie diària en els Premi MiM, dedicats a la ficció televisiva nacional.

El guardó va ser recollit per Luis Santamaría, productor executiu de la sèrie, produïda per RTVE en col·laboració amb Bumerang TV. A la gala van acudir altres membres de l’equip de producció, entre ells l’alcoià Miquel Peidro, que també és coordinador de guions d’una altra gran sèrie d’èxit: ‘El secret de pont vell’.

Peidro treballa des de fa anys en la creació de guions per a sèries televisives, comptant amb una extensa producció, que li ha portat a traslladar la seua residència a Madrid. També se’l coneix com a autor de textos teatrals i monòlegs. En el seu haver compta amb el Premi en la XXIV Edició dels Premis de Teatre “Ciutat d´Alcoi” i treballa actualment en un obra per a la companyia La Dependent.

Acacias 38, que s’emet en TVE, està prop dels 1.200 capítols. Han intervingut en la mateixa uns tres-cents personatges i entre els seus actors figura el també alcoià Jona García.

Foto: Miquel Peidro amb el trofeu a les seues mans

Advertisements

Send this to a friend