Múltiples incidències per ratxes de vent que a Alcoi han superat els 110 km/h

Ratxes de fins a 114 km/h aconseguides aquest dissabte a Alcoi, segons Avamet, han complicat la situació meteorològica en les últimes hores, ocasionant nombroses incidències que de moment únicament han comportat danys materials. Els bombers s’han vingut afanyant des del migdia del dissabte per a solucionar els diferents incidents. L’enramada de Nadal del Centre d’Alcoi està sent greument perjudicada pel fort vent, fracturant-se diversos elements en diferents punts del recorregut de la Cavalcada.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi s’informava anit que les fortes ràfegues de vent estaven provocant alguns problemes, com la caiguda d’un mur al Tossal (Viaducte), que s’ha senyalitzat per a evitar riscos. A més, en les últimes hores s’han retirat diferents trams de l’enramada nadalenca i atés incidències. Personal municipal ha treballat per a resoldre les conseqüències del fort vent.

Cal destacar que per a hui diumenge l’Agència Estatal de Meteologia (Aemet) manté el risc per vent a Alcoi, fixant l’alerta groga per ratxes que podrien superar de nou els 80 km/h. Els bombers, per tant, continuen en marxa i a primera hora d’aquest diumenge informen que porten ja prop de 40 serveis relacionats amb el vent a la comarca.

Advertisements

Send this to a friend