El Betlem de Tirisiti torna a col·laborar amb els globus solidaris

Ja són huit anys des que la iniciativa del Globus Solidari d’AIN es va iniciar amb la finalitat d’ajudar a aquesta Associació d’Integració del Xiquet d’Alcoi. El Betlem de Tirisiti enguany pretén vendre un total de 1.000 globus d’heli i per a això s’han unit per a col·laborar La Dependent, Juanjo Garrido i Fernando Cano.

El total dels globus es tradueixen en 2.500 euros que seran destinats a aquesta iniciativa solidària. “Recalcar que no es tracta només d’un globus, no es tracta de la paraula solidaritat, ni dels cinc euros. Aquest globus que s’ha comprat per una quantitat molt xicoteta significa un gran suport a l’associació AIN que es tradueix en hores d’un educador o qualsevol tipus de necessitat que tinguen, per la qual cosa és molt més que un globus”, explica Juanjo Garrido.

Èxit de la venda anticipada

Des de La Dependent asseguren que el sistema de venda anticipada ha funcionat de manera adequada. “S’han pujat al sistema més de 9.000 entrades, la qual cosa correspon al 57% de les entrades de venda anticipada, de les quals s’han venut ja quasi 7.500”, argumenta Joanfra Rozalén, gerent de La Dependent.

Aquestes dades garanteixen un èxit anticipat de la campanya oberta per a tots els públics que es va iniciar ahir, amb una assistència més notable.

Send this to a friend