Banyeres de Mariola rep el reconeixement de la mútua Umivale

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha rebut un reconeixement de la mútua Umivale per la seua contribució a la reducció de la sinistralitat laboral durant l’exercici de 2018, la qual cosa li ha permés percebre un incentiu derivat de la reducció de les cotitzacions realitzades a la Seguretat Social.

Segons va explicar Ana Talens, gestora de salut de Umivale, els índexs de sinistralitat registrats per la plantilla de personal d’aquesta Corporació l’any passat van anar “substancialment” inferiors a la mitjana del sector, una diferència que encara s’acreix més si es compara amb els registres que presenten altres àmbits productius.

Aquest incentiu té el seu origen en 2010, any en què es va posar en marxa un sistema de reducció de les cotitzacions per contingències professionals a les empreses que hagueren contribuït especialment a la disminució i prevenció de la sinistralitat laboral. Aquest sistema ha vingut utilitzant-se des de la seua entrada en vigor per empreses de les diferents activitats, la qual cosa ha incentivat la prevenció dels riscos laborals a nivell empresarial.

Foto: L’alcalde Josep Sempre i Ana Talens, gestora de salut de Umivale | P.V.

Send this to a friend