La festa de cap d’any recupera la música en directe en la Plaça

La festa de cap d’any que se celebrarà en la Plaça d’Espanya el pròxim dia 31 de desembre, a partir de les 23’45 hores, recupera la música en directe.

Des de l’organització s’ha comptat amb el grup alcoià ‘Cedisca el Pas’, que oferirà les seues versions de cançons conegudes des dels anys 60 d’ara en avant. En aquest sentit, també hi haurà dos DJ’s, Rêve Disc Club i Dj Damian, que s’aniran alternant per a fer ballar als assistents.

Dos dels membres de ‘Cedisca el Pas’, Gabi Belda i Javi Llinares, es van mostrar molt agraïts a l’organització per comptar amb ells per a aquest esdeveniment.

Una altra de les novetats és que hi haurà una espècie de food truck on trobar begudes i tractar que s’allargue la festa. Des de l’organització, s’ha detallat que la intenció és donar un servei que fins al moment no existia.

En línies generals, la dinàmica i el format és el mateix que anys anteriors, un esdeveniment destinat a tota la família per a acomiadar el 2019 i rebre el nou any en l’epicentre del Centre d’Alcoi, com és La Safata.

De nou, es repetirà la ludoteca per a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys en el Àgora, donant així la possibilitat als pares de gaudir en la Plaça d’Espanya tenint a prop als seus fills, que jugaran amb jocs, faran manualitats i disposaran també de videojocs, entre altres coses. Aquest servei començarà també a les 23’45 hores i s’allargarà fins més o menys les 3’30 de la matinada. L’organització suggereix la inscripció prèvia en la pàgina web de SIGA Esdeveniments, encara que el mateix dia es pot realitzar la inscripció. De la mateixa manera funciona la participació en el concurs de disfresses, el primer premi de les quals és de 300 euros i el segon és un lot de copes.

La façana de l’Ajuntament tornarà a estar il·luminada per RMS So i Il·luminació Professional, gràcies a un xou de llums que també serà nou respecte al de l’any passat.

Foto: Representants de Cedisca el Pas, l’edil de Festes i responsables de SIGA Esdeveniments i RMS

Advertisements

Send this to a friend