Els habitants de Muro ja han triat els pressupostos participatius

Els habitants de Muro ja han decidit al fet que dedicaran els pressupostos participatius. Les propostes més votades i que per tant veuran la llum a partir de 2020 han sigut la il·luminació i ampliació de voreres del tram comprés entre el Carrer Alcosser fins a l’Institut, valorada amb 17.017’50 euros, posar sòl de rajoles al Trinquet Municipal amb un cost de 25.881’09 euros, posar càmeres de vigilància per diverses zones del poble, pressupostada amb 18.053’20 euros, les escales d’accés al pavelló cobert municipal des de l’entrada pel carrer Duquessa d’Almodóvar amb un valor de 4.000 euros, la instal·lació de taules en la zona del Parc del Rellotge valorada amb 3.630 euros i finalment l’adquisició de arnesos per a fer piruetes de patinatge per al Poliesportiu Municipal amb un cost de 940 euros.

“Estem contents del seguiment de la gent d’aquests Pressupostos Participatius, pensem que cada vegada es coneixen més i impliquen a més sectors de la població, a causa del seu caràcter vinculen-t’i de democràcia de futur”, ha comentat, Kike Pascual, edil de Participació Ciutadana.

Cal ressaltar que de les 53 propostes realitzades pel veïnat de Muro, 25 van ser validades tècnicament per reunir els criteris d’admissió. En total hi ha hagut 245 vots realitzats de forma tant telemàtica com presencial, “la qual cosa ens dóna una idea de la consolidació a nivell local d’aquest procediment participatiu”, detalla, Pascual.

“Des de la Regidoria de Participació Ciutadana voldríem donar les gràcies a totes i tots els participants, animant-los a mantindre aqueix esperit transformador de la societat i convidant-los a continuar participant en pròximes edicions”, concloïa el regidor murero.

Foto: El Trinquet alberga un projecte

Send this to a friend