CD Alcoyano: Sense dubtes enfront de l’Alzira

La competició està en una fase que no admet dubtes. Així ho revelava el divendres Vicente Parras, que va voler fer una crida a l’afició perquè hui (17 hores), enfront de l’Alzira, estiguera amb l’equip. “Ens agradaria guanyar tots els partits per 4-0, però no seria real. Estan sent partits a cara de gos, molt barallats. Els rivals han de saber el que significa jugar ací i davant l’Alzira el Collao ha de ser més Collao que mai. Els equips es van contents perdent 1-0 i fins i tot per 2-0. Nosaltres tenim un objectiu final, que és l’ascens i hem de barallar per això contra vent i marea”, va explicar el tècnic.

TÈCNIC MÉS JOVE

L’Alzira es presenta en el Collao en el seu millor moment que li ha portat a fer el salt fins a la quarta posició. Ve de guanyar al Benigànim per 2-0, però en la seua última eixida va ser capaç de remuntar-li a l’Intercity i aconseguir un 3-3 després d’anar perdent 3-0.

En la seua banqueta figura el tècnic més jove de la categoria. És Pau Quesada i té 27 anys. Va arribar la passada temporada després del cessament d’un històric del València, Fernando Gómez Colomer, després d’ascendir al Juvenil blaugrana a Divisió d’Honor amb uns números impressionants.

TORNA RAÚL GONZÁLEZ

Tindrà l’alta de Raúl González una vegada complida la sanció d’un partit per acumulació de targetes i també Juli va fer l’efecte el dimecres a Silla d’estar totalment recuperat de les molèsties que van fer que estiguera en la banqueta d’inici.

Són dubte Pablo Carbonell i Ruba, mentre que Rubén Garcés i Pau Franch estan descartats. El més normal és que Raúl González, Jony Ñíguez i Juli recuperen el seu lloc en l’onze inicial.

Foto: Raúl González torna a l’equip després de complir sanció.

Send this to a friend