Accèssit internacional per a l’alumne Alejandro López de la EASD

L’alumne de la Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASD), Alejandro López, natural de Villena, ha aconseguit un reconeixement en el Concurs Internacional de Disseny d’Entorns Contract InterCIDEC gràcies al seu projecte PURESPACE, referent al disseny interior d’un restaurant, que planteja un espai en dues plantes, un per a desdejunis i un altre com a restaurant. Era la tercera vegada que López es presentava a aquest certamen i finalment, s’ha fet amb un Accèssit.

D’altra banda, gràcies a aquesta participació, el prestigiós dissenyador, Pepe Cosín, va oferir a López unes pràctiques en el seu estudi després de conéixer la decisió del jurat. Així, l’estudiant de la EASD s’incorporarà pròximament a aquest estudi, pertanyent a Cosín, que és degà del Col·legi de Dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana (CDICV).

Respecte al projecte PURESPACE, López detalla malgrat estar dividit en dues plantes, “el client el percep com un conjunt” permetent que “malgrat estar en plantes diferents i tindre una estètica lleugerament diferent, es perceben unificats i no com dos elements separats que estan dins del mateix espai”. A més, un dels elements destacats d’aquesta idea de disseny, és que des de qualsevol posició hi ha vistes a la ciutat, ja que el restaurant se situa en un barranc “evitant una sensació claustrofòbica”.

El lliurament de premis de aquesta quarta edició va tindre lloc a Madrid, i la presidenta del jurat era Agatha Ruiz de la Prada. Aquest certamen es divideix en dues categories, la d’Estudiants i la de Professionals. En aquesta edició, el nombre de propostes ha augmentat un 40% respecte a l’anterior, ja que en total s’han rebut més de 60 projectes d’una dotzena de països.

Foto: Alejandro López amb l’accèssit del premi InterCIDEC

Advertisements

Send this to a friend