El servei d’ús de l’Àgora aconsegueix fins a 58 insercions laborals en tres mesos

L’Ajuntament disposa d’un servei d’orientació laboral i ocupació en el departament de Promoció Econòmica que es troba localitzat en l’Àgora. L’últim informe disponible al qual ha tingut accés aquest periòdic, corresponent al tercer trimestre de l’any, assenyala que aquest servei va aconseguir en el període de juliol a setembre un total de 58 insercions laborals, sent el mes de juliol el més positiu, amb 35 insercions, qüestió que es pot atribuir en part a l’increment del treball estacional en temporada d’estiu.

Flama també l’atenció que del total de persones inserides en el període que aborda aquest informe, existisca una paritat entre dones i homes contractats, destacant també que s’han produït més contractacions entre persones d’edat compresa entre 31 i 45 anys.

En el període de referència, es van dur a terme un total de 234 atencions d’orientació laboral, de les quals fins a 105 van ser nous usuaris i, d’ells, un 61% dones. Pel que respecta al rang d’edat, ressalta l’alta incidència d’usuaris menors de 30 anys, que representen un 42% del total, seguit del col·lectiu de majors de 60 anys.

Quant al nivell formatiu dels usuaris, un 31,4% ha cursat estudis d’FP i un 21,9%, nivell universitari. És a dir, que més de la meitat posseeixen formació qualificada. Precisament, analitzant les dades obtingudes en aquest trimestre, entre les persones usuàries del servei que han sigut contractades per alguna empresa, ho han sigut en un 35% en ocupacions que requereixen una titulació mitjana o superior.

Foto: Les instal·lacions del Àgora ofereixen diferents serveis relacionats amb l’ocupació | Arxiu

Advertisements

Send this to a friend