La regidoria d’Esports posa una nova edició del ‘Nadal Esportiu’

La regidoria d’Esports ha posat en marxa una nova edició del ‘Nadal Esportiu’, una convocatòria que permet als escolars de la nostra ciutat continuar practicant esport durant el període vacacional de Nadal.

Amb aquesta activitat no sols s’ofereix una alternativa d’oci sinó també la possibilitat als xiquets inscrits de conéixer altres disciplines esportives.

Entre les modalitats que es practicaran enguany, destaquen el judo, els esports de raquetes, el rugbi i els jocs d’aigua, ja que l’activitat es desenvolupa en el Complex Eduardo Latorre.

Les inscripcions es van obrir aquest dilluns i podran realitzar-se fins el pròxim dia 17 en les oficines del Centre d’Esports o bé a través del seu web, descarregant-se el full d’inscripció.

Un any més hauran dos torns amb dues dates diferents, el 27 i el 30 d’aquest mes, d’una banda, i el 2 i el 3 de gener, per l’altra. L’horari de l’activitat serà de 9,30 a 13,30 hores, podent-se inscriure aquells xiquets i xiquetes nascuts entre el 2007 i el 2013. Les places són limitades i els inscrits podran participar dos dies o els quatre si hagueren places disponibles.

Foto: Hauran jocs d’aigua durant l’activitat

Send this to a friend