El Partit Popular d’Alcoi celebra l’adhesió a la Xarxa Modernista

El Partit Popular d’Alcoi celebra l’adhesió de la ciutat a la Xarxa Europea del Modernisme. La proposta, aprovada per unanimitat en el Ple celebrat aquest dilluns, va ser plantejada pel PP el mes de setembre passat. La regidor Amalia Payá valora la unió de tots els grups polítics per a “reforçar la promoció d’Alcoi com una de les ciutats modernistes més importants del continent”.

Recordar que la xarxa, donada suport pel Programa de Cultura de la Unió Europea, fomenta l’intercanvi de coneixement per part d’experts internacionals per a l’estudi, protecció i promoció del patrimoni modernista. L’edil subratlla que l’adhesió a la xarxa permetrà participar en activitats com a exposicions i simposis internacionals.

Segons explica, és especialment interessant en el sentit que “permet intercanviar bones pràctiques, experiències per a l’estudi, la protecció i promoció del patrimoni”. La xarxa està formada per 19 municipis, entre els quals destaquen Barcelona, Terrassa, Budapest, Viena o Brussel·les.

Foto: Ball durant la Fira Modernista en la Glorieta | Arxiu

Advertisements

Send this to a friend