Declarat un incendi en l’antiga indústria Mirofret

Passades les 13 hores d’aquest migdia de dimarts s’ha declarat un incendi en les naus de Indetruck, les quals va ocupar en el passat l’extinta empresa Mirofret, situada en el polígon industrial de la Beniata. Els bombers treballen des de llavors en l’extinció del foc, del qual es desprén una espectacular i negra columna de fum que pot albirar-se a quilòmetres de distància.

Segons la informació a la qual ha tingut accés aquest periòdic, l’incendi s’ha originat en un pati de l’actual factoria, dedicada a la fabricació de remolcs frigorífics, raó per la qual el fum s’ha expandit ràpidament. El material acumulat en el focus de l’incendi sembla que també hauria ajudat a la ràpida expansió de les flames, segons s’ha pogut saber, encara que de moment es desconeixen les causes.

Es dóna la circumstància que en 1996, casualment un festiu 19 de març, la històrica empresa alcoiana Mirofret S. a. ja es va veure embolicada en un virulent incendi que va arrasar les instal·lacions d’una signatura en la qual llavors treballaven centenars d’empleats.

Advertisements

Send this to a friend