Deu empreses opten a redactar la rehabilitació de Rodes

El concurs que va licitar l’Ajuntament d’Alcoi per a redactar el projecte i la direcció d’obra del conjunt industrial de Rodes, cofinançat pel Fons Feder 2014-2020 de la Unió Europea, emmarcat dins de l’estratègia DUSI, ha tancat el termini d’admissió de propostes. En total, deu empreses opten al concurs per a l’adjudicació del projecte urbanístic, iniciatives que seran valorades per un jurat. La redacció del projecte parteix amb un import d’adjudicació base de 550.550 euros, i un termini d’execució de sis mesos des de la signatura del contracte.

Per a l’adjudicació de la redacció del projecte, el plec contempla la creació d’un jurat que s’ha constituït aquesta setmana a València. Aquest jurat serà el que valorarà les propostes aplicant criteris objectius i subjectius. La licitació consta de un premi dotat amb 12.100 euros per al guanyador, que serà el que realitzarà finalment el projecte per valor de 550.550 euros, i d’un primer accèssit de 7.260 euros i un segon accèssit de 4.840 euros.

En total, l’obra de rehabilitació d’aquest conjunt industrial es preveu que coste més de deu milions d’euros, on del total de 12.000 m2, el 80% serà per a la promoció econòmica i el 20% per a usos culturals.

La regidora d’urbanisme, Lorena Zamorano, valora la importància i l’interés que desperta el projecte: “La rehabilitació de la poma de Rodes és un projecte emblemàtic de la ciutat que ha d’estar a l’altura, per això triem aquest sistema d’adjudicació, busquem un projecte referent per a Alcoi i la bona resposta per part dels diferents equips redactors que s’han presentat, deu en total, demostra l’alt interés que desperta Rodes. Una illa de més de 12.000 metres, la rehabilitació de la qual ens permetrà recuperar el nostre important patrimoni industrial, ser referents del turisme d’interior i, alhora, impulsar la dinamització econòmica de la ciutat sent seu del Districte Digital”.

Foto: Aquesta setmana s’ha constituït a València el jurat que valorarà les propostes

Advertisements

Send this to a friend