El Campus d’Alcoi de la UPV avança en la internacionalització

El Campus d’Alcoi de la UPV ha subscrit un acord amb la Lamk Lahti de Finlàndia mitjançant el qual les dues universitats intercanviaran alumnes en oferir la doble titulació ADE International Bussines. L’oferta ja està en marxa i de fet hi ha dos estudiants de la universitat alcoiana que estan en en Lahti. Cada curs acadèmic cinc estudiants del Campus d’Alcoi i cinc de la Lamk finlandesa podran beneficiar-se de l’acord.

En la presentació d’aquest acord interuniversitari van estar presents el director del Campus d’Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrosa, i la professora del departament d’Economia i Ciències Socials, Ana García, al costat de representants de la universitat nòrdica. Milla Laisi-Wessman, va dir que la Lamk Lahti és una de les sis grans universitats finlandeses, reuneix 8.500 estudiants (850 internacionals), compta amb 400 professors i 18 estudis de graus.

Ana García va manifestar que aquests estudis suposa per a aquells alumnes que els cursen “afegir un valor al seu currículum amb una doble titulació internacional. Finlandia és un referent en educació i des que contactem va haver-hi molt bona receptivitat per les dues parts”. La incoporació d’aquesta doble titulació internacional se suma a la que ja ofereix també el Campus d’Alcoi de la UPV d’enginyeria informàtica amb la mateixa universitat finlandesa i amb el d’enginyeria mecànica, en col·laboració amb la universitat de Wesfalia. El director del Campus, va destacar que també es mantenen convenis internacionals en matèria d’investigació amb altres universitats.

Foto: Presentació de la doble titulació, al Campus d’Alcoi

Advertisements

Send this to a friend