El mercat ambulant nadalenc reuneix a prop de 30 comerços en la Glorieta a partir de demà

La regidoria de Comerç organitza un any més el ja tradicional Mercat de Nadal que es duu a terme en el recinte de la Glorieta i que en aquesta ocasió tindrà lloc entre els dies 6 i 8 de desembre. Prop d’una trentena d’establiments oferiran els seus productes en un context nadalenc, a més d’activitats per a tota la família.

La inauguració oficial del mercat ambulant serà el divendres, a les 12 hores, i a partir d’ací i durant tota la jornada hi haurà actuacions de marionetes i nadales a càrrec del Cor de Gospel d’Alcoi. Mentrestant, el dissabte hi haurà un flashmob de la mà de l’Associació D3 Joves Artistes i la Mississipi Dixieland Jazz Band amenitzarà l’esdeveniment a diferents hores del dia. Per a acabar, el diumenge 8 la música de la Degollà, de Pep Gimeno ‘El Botifarra’ i el contacontes de la Bruixa Xocolata, tancaran la programació.

Una programació a la qual es sumen un munt de tallers organitzats pels venedors i no faltaran tampoc els passejos en ruc i dromedari.

L’alta participació d’establiments en aquesta ocasió demostra l’èxit de la iniciativa en anteriors edicions, registrant-se una gran afluència de públic i destacant la àmplia varietat de l’oferta comercial, que arrossega sectors molt diversos: alimentació, joguets, decoració, regals, papereria i un llarg etcètera.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ressalta l’elevada resposta que obté aquest mercat ambulant any rere any, després d’haver-se consolidat ja com una de les atraccions imprescindibles del Nadal Alcoià, que genera a més un bon ambient prenavideño i de compres en el centre històric de la ciutat, durant el pont festiu.

Foto: La decoració nadalenca, protagonista en el mercat ambulant | Arxiu

Advertisements

Send this to a friend