Elba Navarro del CGR Sant Jordi subcampiona en el Nacional sènior

Elba Navarro, del CGR Sant Jordi, s’ha alçat amb la medalla de plata en el Nacional de conjunts de nivell absolut celebrat a Saragossa aquest cap de setmana. L’alcoiana, que va disputar aquesta competició cedida al Club Chamara d’Elx, va aconseguir tancar amb un magnífic resultat una temporada complicada. Des d’el mes de setembre passat ha compaginat els estudis de primer de Batxillerat en l’institut Pare Vitòria amb entrenaments diaris a Elx.

Va ser l’exercici mixt, amb tres cércols i quatre maces, el que li va valdre el subcampionat després d’aconseguir una puntuació de 18.400, quedant a 0,600 punts de les primeres classificades.

No és la primera vegada que les entrenadores del veterà club il·licità es fixen en les gimnastes del CGR Sant Jordi per a completar algun dels seus conjunts. Fa un any, Ana Micó, també en nivell absolut, va disputar el Nacional sènior amb el Chamara, aconseguint la quarta posició.

UN SIGNIFICAT ESPECIAL
Elba Navarro va aconseguir la medalla de plata en una instal·lació que té un significat especial per a la gimnasta alcoiana. Al juliol de 2018 ja va aconseguir en el pavelló Segle XXI de Saragossa proclamar-se campiona d’Espanya de nivell absolut formant equip al costat d’Ana Micó.

Elba Navarro es va penjar l’or després de realitzar el millor exercici amb cércol de la categoria júnior. Precisament el cércol ha sigut l’aparell que millors resultats ha concedit a la gimnasta del Sant Jordi.

En 2016 va aconseguir promocionar del nivell base a l’absolut després de penjar-se la medalla de bronze en el Nacional disputat aqueix any a Valladolid.

Foto: Elba Navarro, amb la medalla

Send this to a friend