Protesta de 250 persones per l’emergència climàtica

El divendres passat la Plaça d’Espanya va albergar una nova concentració per l’emergència climàtica. Entre 200 i 250 persones es van reunir per a reclamar mesures efectives davant una situació que han avalat nombrosos científics.

L’acte va estar convocat per La Carrasca-Ecologistes en Acció, el Col·lectiu 8 de Març, la Assemblea Jove Feminista i Obrir Escletxa.

A més de les pancartes que es van poder veure en la concentració, en les quals apareixien lemes com ‘Tranformem el món per a salvar la vida’ o ‘Aturem el canvi climàtic llaura’, es va llegir un manifest en el qual es va al·legar que “la situació és encara més greu del que havia previst la ciència, amb uns impactes que estan produint-se a més velocitat del que s’esperava”.

Aquesta concentració es va produir a nivell mundial i amb una data molt pròxima a la COP25, Cim del Clima que acull Madrid des d’ahir i tenint en compte també que el Parlament Europeu va declarar l’estat de ‘emergència climàtica’, sent el primer continent a fer-lo. Aquesta declaració també s’ha produït abans de la celebració de la COP25.

Foto: Més de 200 persones es van concentrar pel clima

Advertisements

Send this to a friend