Oberta la inscripció per a la Sant Silvestre Alcoiana

La Sant Silvestre Alcoiana s’encarregarà el pròxim dia 31 de desembre de tancar el calendari esportiu de 2019. La setmana passada era presentada la considerada cita més absurda de l’any.

Una prova ideal per a gaudir amb amics o en família hores abans de la festa de Cap d’any. Des de l’organització, a través de Jorge Tomás, director comercial de Mútua Llevant, principal patrocinador de la carrera, va explicar que és una carrera “en la qual té cabuda tothom, per això volem animar que la gent participe i gaudi d’una cita única”.

Serà a les sis de la vesprada en el Passeig de Cervantes, encara que des del Centre d’Esports, el regidor d’esports Miguel Juan Reig demana a tots aquells que vulguen participar que s’inscriguen amb antelació per a poder realitzar l’assegurança de la prova.

Hi haurà samarreta commemorativa, se sortejaran regals i es manté el mateix circuit d’edicions anteriors, amb pas per Alzamora, pont de Sant Roc, Albereda, pont de Sant Jordi, Sant Tomàs, Plaça d’Espanya, Carrer Majoy, Plaçeta del Carbó, Sant Miquel, Santa Maria, Carrer del Carmen, Puríssima, descens al Barranc La Lloba, Els Tints, canalització del riu i pujada amb direcció a País Valencià, per a acabar en el punt d’eixida.

Una hora i mitja abans de la prova sènior, hauran diferents carreres per a xiquets, en total cinc categories des d’iniciació fins a infantil, amb distàncies que aniran des dels 200 metres fins als 1.300.

Foto: Durant la presentació de la prova la setmana passada

Send this to a friend