Fageca incorpora la recollida de fem porta a porta

L’Ajuntament de Fageca incorporarà a partir de la setmana que ve una sèrie de canvis en el servei de recollida del fem per a donar majors facilitats als veïns i a les veïnes a l’hora de fer aquestes tasques.

Des del Consistori expliquen que a partir de hui s’aplicarà la recollida porta a porta del fem orgànic els dilluns, dimecres i divendres. A més els dilluns es podran depositar també al carrer els vidres i envasos així com el paper i el cartó.

L’alcalde d’aquesta localitat del Comtat, Ismael Vidal, explica que aquesta iniciativa també persegueix fomentar el reciclatge “el que hem fet és facilitar a les persones, especialment als majors, el fet de tirar el fem ja que nosaltres tenim els contenidors als afores de la població. Per aquest motiu tots aquells que deixen el fem davant de les seues cases i correctament classificada rebran el servei de recollida porta a porta mentre que aquells que no ho facen així hauran de continuar anant al contenidor de la carretera a depositar els seus residus”, afirma.

A més el primer edil detalla que aquesta mesura s’adopta ara amb caràcter experimental de cara a poder implantar-la de manera definitiva per a 2020 “amb això pretenem conscienciar a la població sobre la importància de classificar els nostres residus i també volem ajudar a la gent gran perquè no haja d’anar carregada amb bosses en aquest fred fins fora del poble”, conclou. La recollida del fem porta a porta començarà a ser una realitat a partir de hui segons ha confirmat el Govern Municipal d’aquesta localitat del Comtat.

Foto: Fageca incorporarà aquests canvis la setmana vinent | RAFA GRAU

Send this to a friend