Alcoi encén el seu Nadal

_dsc4009-2.jpg

Aquest dissabte ha arrancat oficialment el Nadal a Alcoi amb el tradicional encés de la il·luminació pròpia d’aquesta època, que en els principals carrers del recorregut de la Cavalcada, a més, compta amb enramada original del Nadal Alcoià. L’encesa de les llums ha tingut lloc just després que es col·loque i s’inaugure en la façana de l’Ajuntament el cartell anunciador de la pròxima Cavalcada de Reis, que enguany és obra d’Omar Giménez.

Com de costum, l’autor ha estampat la seua rúbrica als peus de l’obra, mentre de fons li acompanyaven els danses típiques de la mà dels xicotets del Carrascal, ballant als sons de nadales tradicionals interpretades per La Cordeta.

_dsc4009-2.jpg

Aquest acte normalment es duu a terme el dia 1 de desembre, però atés que en aquest cas queia en diumenge i pensant en una major participació, s’ha volgut traslladar a hui dissabte. D’aquesta forma, l’acte ha comptat amb una important assistència de públic, que s’ha amuntegat en La Bandeja, on enguany destaca, com a novetat, un arbre de Nadal de gran grandària, que també ha sigut il·luminat.

Indicar, finalment, que els cartells presentats al concurs de la Cavalcada d’enguany es podran veure en l’Àgora del 2 al 27 de desembre.

Advertisements

Send this to a friend