Els veïns de la Zona Alta estan preocupats per la inseguretat en el barri

Representants dels veïns de la Zona Alta van mantindre aquesta setmana una reunió amb l’alcalde i els regidors d’Obres i Serveis i Democràcia Participativa, als qui han traslladat la seua preocupació per la inseguretat que viu el barri “des de fa un temps degut a certs problemes de convivència centrats en alguns llocs” i fan referència al carrer La Sardina, alhora que reparen en el “mal estat dels solars i de la zona de la Placeta Les Eres”, assenyalen en un comunicat.

I respecte al problema de falta de seguretat que detecten, reclamen a l’alcalde “més policia de barri, que passege i la ciutadania senta la seua presència”, incideixen, i d’altra banda demanen a l’Ajuntament “control en l’adjudicació d’habitatges socials”. En aquest sentit, es va parlar que “l’adjudicació a vegades poc mesura, podia estar donant pas a l’abandó de les seues cases per part dels veïns de sempre i a la pèrdua de valor dels seus habitatges per crear-se un ambient enrarit”.

Al costat d’aquesta manca, es queixen de la gestió de l’ambulatori mèdic que dóna servei a la Zona Alta, “tant referent a assistència mèdica com a sol·licitud de cita i adequació de les instal·lacions i serveis”. Durant la reunió els veïns van arribar a plantejar als representants municipals que “si no dóna un servei com el requereixen els habitants del barri, que es tanque”.

A nivell de manteniment i gestió municipal, exigeixen que es faça un bon ús dels contenidors, es queixen que els arbres de la part alta del Camí alcen les voreres, adverteixen de l’existència de barreres arquitectòniques, demanen l’elevació d’alguns passos de zebra per a evitar velocitats inadequades i reclamen, també, major control de la població de coloms, així com de rosegadors en la zona del Molinar.

Des de l’entitat veïnal destaquen que els representants municipals s’han mostrat “receptius i oberts a tramitar totes les millores” que es van proposar, incidint en la posada en marxa de la policia de barri, tramitar una millora del servei del centre de salut i facilitar la convivència en les zones més vulnerables del barri.

Advertisements

Send this to a friend