El derbi arriba en bon moment

Demà el Collao es vist de derbi. En sessió matinal (12 hores), un horari per a evitar la cruesa de les llargues vesprades tardorenques, es rep a l’Eldense, un duel que es torna a reeditar en Tercera Divisió tres lustres després, ja que l’anterior precedent es remunta a la temporada 03/04 amb victòria blanc-i-blava per 2-1.

El derbi arriba en bon moment. Tots dos equips estan en una línia clarament ascendent, sobretot l’Eldense, que després d’un espectacular inici de temporada que li va portar a guanyar els tres primers partits, després va entrar en una crisi de resultats que li va mantindre set jornades consecutives sense guanyar, ratxa que es va tallar fa tres setmanes amb la seua victòria davant l’Elx B per 2-1.

Els de Santi Rico vénen d’exhibir-se l’últim partit a casa amb un 6-0 al Benigànim. Com a visitant només ha guanyat un partit, va anar en la segona jornada, en La Magdalena de Novelda per 0-3. “L’equip gira entorn de David López, que té un guant al peu. Ha trobat el seu onze tipus amb jugadors que ara estan donant un bon rendiment. En el centre del camp té gent molt treballadora. Serà un partit obert, no espere un Eldense que vinga a tancar-se. En el seu últim desplaçament van perdre 3-0 a casa de l’Intercity. Va ser un resultat enganyós, van fallar un penal i van estavellar dues pilotes en el pal”, va explicar ahir Vicente Parras.

L’Alcoyano tindrà les baixes del porter Palopa, Pablo Carbonell i Pau Franch, els tres per lesió. De l’onze que va jugar a casa del Jove Español, es podria caure Diakité per a donar entrada a Jorge Moltó, que va ser un dels destacats en la segona part.

“Estem bojos per tornar a guanyar a casa”, va respondre el tècnic quan se li va preguntar que el Deportivo porta dos partits sense sumar una victòria en el Collao. Com va fer la passada jornada davant el Jove Español, els blanc-i-blaus buscaran retrobar-se amb el triomf després de les ensopegades contra Vila-real C i Crevillent i afrontar així amb tranquil·litat l’aturada de setmana i mitja per la participació de la Selecció Valenciana en el Campionat d’Espanya durant el pont festiu.

Vicente Parras té clar que les fallades del diumenge, “no van ser per falta de gol, és més un problema d’efectivitat. Davant el Jove Español marquem tres i vam poder fer tres més amb relativa facilitat. Hi ha un component d’ansietat. Volem tirar a ajustar i acabem donant-li al ninot. Estem en una situació que podem arriscar i buscar les cantonades”.

Send this to a friend