El Unión Alcoyana FS torna a assaborir una victòria

El Unión Alcoyana FS ha tornat a assaborir un triomf després de tres derrotes consecutives després de véncer 3-4 a casa del Calp Futsal. Els de Javi Silvestre van realitzar un excel·lent primer temps en el qual es van avançar per dues vegades en el marcador. Mancant dos minuts, un jugador del Calp Futsal marcava en pròpia porteria i un minut després, Ximo feia el 0-2 resultat amb el qual es va arribar al descans.

En la segona part, Dako va anotar un tercer gol per al Unión Alcoyana FS, però a partir de llavors va vindre la reacció que en tot just un minut van aconseguir dos gols i van posar el marcador en 2-3. Va ser llavors quan a dos minuts del final, Tito va fer el quart gol celeste i, encara que el Calp Futsal encara va marcar mancant un minut, la victòria va caure del bàndol visitant. D’aquesta manera, el Unión Alcoyana FS es retroba amb la victòria, que no aconseguien des de la segona jornada.