El Mutua Levante NB Alcoi femení estrena fitxatge en el partit que supera els 90 punts

El Mutua Levante NB Alcoi de Lliga Autonòmica Femenina segueix amb rumb fix i el partit contra el CB Castalla va suposar una nova exhibició per a les de Lliris Rovira. Van guanyar 91-74, la qual cosa suposa la seua setena victòria en altres set partits.
Una trobada que es va trencar en la primera part, la qual cosa va permetre a l’equip provar jugades noves i donar minuts a tota la banqueta.

Els parcials van ser 27/17, 21/11, 24/24 i 19/22. Van jugar i van anotar: Almudena (4), Laura (25), Aroa, Ariadna (9), María Colomina (19) –quintet inicial– Alba (9). Lidia, María Cantó (10) i Lliris (15).

NOU FITXATGE
En aquest partit va debutar Alba Llagostera, jugadora nascuda a Valls (Tarragona) fa 22 anys, que ha defensat les samarreta de la Selva i el Valls, fins que va penjar les botes per raons acadèmiques. Ha estudiat Bioquimica i Biologia Molecular i a la nostra ciutat ha decidit tornar a jugar aprofitant que està estudiant un màster en la EPSA.

Com el sènior femení, el júnior continua imparable i després de perdre els dos primers partits, ha aconseguit prendre el pols a la categoria i després de derrotar la passada jornada al Muro, segones classificades, per vint punts en la seua pista, aquesta setmana trencava la imbatibilidad del Villena, al qual van derrotar 38-36.

Pel que respecta al júnior masculí, va perdre 57-65 davant el Jesuítas San José. El sènior masculí de Lliga Autonòmica va ajornar per a aquest divendres el partit que haurà de jugar com a visitant a casa del CB Il·licità, mentre que el sènior de 2a Zonal va tornar a guanyar, en aquesta ocasió a L’Olleria per 53-60, i només ha cedit una derrota, en la primera jornada.